september 2012

JEG TEGNER

Hei på deg!

Akkurat nå sitter jeg og tegner. Haha, tegner ikke ofte, men kjedet meg sånn, så da startet jeg på en tegning av meg selv. Har lite å gjøre, så da tenkte jeg at jeg kunne dele tegningen her på bloggen - jeg er ikke verdens flinkeste tegner, men jeg prøver så godt jeg kan! Jeg er ikke helt ferdig med tegningen, men jeg tok noen bilder for å vise hvor langt jeg har kommet hittil. :)

Bildet:

tegningen:Litt stor nese, hahaha.

>Hva syntes du om tegningen?
>Har du noen tegne-tips til meg? 

Fineste genseren i verden!

Ja, da er jeg med på konkurransen til Mariell, som du finner her: http://mariellrenateb.blogg.no/1349031780__vinn_justin_bieber_g.html 
-Hva gjør man ikke for å vinne en flott JB-genser? Så er Mariell en sånn herlig blogger da, så da kan jeg jo like så godt skrive et innlegg om konkurransen hennes! (Pluss at man får 4 poeng når man skriver et innlegg om konkurransen på sin egen blogg). Så det er bare å bli med i konkurransen om du er fan av Justin Bieber! :)

>Liker du Justin Bieber?

VIL DU BLI SPONSET?

Heisann - vil du få din egen sponsor på bloggen din?

Jeg så litt rundt på forskjellige blogger, helt til jeg kom over en blogg som fortalte om hvordan jeg kunne få en eller flere sponsorer på bloggen min! Med en gang jeg så det innlegget tenkte jeg at jeg måtte skjekke det ut, og jeg registrerte meg på http://sponsetblogg.no/ - det er en nettside hvor de hjelper deg å få sponsorer til bloggen din! Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg, og det er helt gratis og trygt - for jeg ville jo selvfølgelig ikke blitt medlem av en sånn side om den ikke hadde vært trygg, haha. Da du har registrert deg får du mere innformasjon og blandt annet en e-mail som du må skjekke. Jeg kan helt ærlig si at jeg ikke skjønte så mye av det, men jeg får vel skjekke ut litt mer, så får vi se om jeg får noen sponsorer til slutt! :)Har du tenkt til å teste det ut? 


PICTURE OF MY SELF - 10 DAYS CHALLENGE

Hei! 

Nå drar jeg straks til kirken, huff. Jeg skal være en slags 'minihjelp', fordi jeg skal konfirmeres. Denne gangen er det min, Lindy og Thea sin tur, så skal vi være der klokken 10, men selveste gudstjenesten starter klokken 11. Alle konfirmantene har blitt utdelt forskjellige søndager der de skal være med å hjelpe i gudstjenesten. Jeg er litt usikker på hva vi skal gjøre, haha. - Så var det min "10 DAYS CHALLENGE". Temaet for i dag er "Post a picture of your self", og da tok jeg noen bilder i farten, så legger jeg dem ut nå.

>Skal du konfirmeres kristelig?
>Har du konfirmert deg? 

DREAM VACATION - 10 DAYS CHALLENGE

Hei på deg! 

Jeg er nå på dag 8 i min "10 DAYS CHALLENGE", og temaet for i dag er "My dream vacation". Det er ikke ett spesielt sted jeg har lyst til å reise, men jeg har søkt litt rundt om kring på nettet, og til slutt bare valgte jeg to steder som jeg likte. Jeg valgte til slutt Hawaii og Maldivene, fordi de virker som to utrolig koselige og deilige steder å være på ferie - ååh, flere som savner sommeren?

HAWAII

 

MALDIVENE


 

>Hvor er din drømmeferie?
>Har du vært på Hawaii eller på Maldivene?

THE NATURE - 10 DAYS CHALLENGE

Hei søtinger!

Haha, jeg er bare så utrolig glad! Endelig er det høstferie og ingen lekser i dagene fremover! Det blir bare så utrolig deilig å sove så lenge jeg vil, uten at jeg må stå opp så utrolig tidlig, for så å dra på skolen. Jeg er også utrolig sliten i dag, huff, hadde 3 prøver og fremføringer i dag - Engelsk fremføring, RLE-prøve og musikk-fremføring. Jeg ble faktisk fornøyd med engelsken - fikk en 5'er, og jeg lagde fremføringen i går kveld, haha. 

Så til overskriften.. Jeg har "10 DAYS CHALLENGE", og jeg har kommet til dag 7, altså punkt nr 7 sier: "Post a picture of the nature". Jeg har ikke tatt bilder av naturen i dag, så da kommer det noen gamle bilder jeg har tatt - de har vært lagt ut på bloggen før.Er dere glad for at det endelig er høstferie?


MY CELEBRITY CRUSH - 10 DAYS CHALLENGE

Heisann!

Dette er da dag nr 6 av min "10 DAYS CHALLENGE", og temaet for i dag er "YOUR CELEBRITY CRUSH" - altså min 'kjendis forelskelse'. Jeg har et helt klart svar, så da jeg skulle ta det valget tvilte jeg ikke et sekund, haha. Noen av dere som leser bloggen min har sikkert merket at jeg er stor fan av One Direction og Justin Bieber? Mitt store 'crush' er da Harry Styles som er med i One Direction - ahhh, han er perfekt!  


Hva syntes du om Harry Styles?

BEFORE I DIE - 10 DAYS CHALLENGE

Hei!  

Nå er jeg på runde 6 av min "10 DAYS CHALLENGE", og på nr 6 er temaet "Before I die". Jeg har hatt det før, så da blir det vel egentlig nesten som å reposte det innlegget jeg hadde forrige gang, haha. Her er i alle fall en kollasj av hva jeg vil gjøre før jeg dør, men jeg får garantert ikke oppfylt halvparten av dem, hahaha.. Det er vel lov å håpe?Har laget en egen 1D-kollasj, hahah.>Hva vil du gjøre før du dør?

25.09.2012

Hei, og sorry for sen blogging! 

Jeg er på punkt nr 4 av min "10 DAYS CHALLENGE", altså "YOUR FAVORITE BAND / FAVORITE ARTIST", og om jeg må velge, blir det 1D. Jeg liker også veldig godt JB, men om jeg velge, blir det One Direction.

 

~Jeg kom forresten nettopp hjem fra sånn samling på skolen. Det var obligatorisk, altså at vi måtte dra. Vi gjorde ikke noe spesielt der, men det var som en liten 'avslutning' med frivillige opptredner før høstferien. Nå jobber jeg med samfunnsfagen, og fremføringa skal være ferdig til i morgen.. Jeg, Vilje og Armaan har kun blitt ferdige med halvparten, så nå må jeg nesten sette i gang!!

SNAKKES

 

BEST MUSIC VIDEO - 10 DAYS CHALLENGE

Hei  I dag er det dag 3 av min "10 DAYS CHALLENGE", og jeg har kommet til punktet der jeg skal legge ut link til min favoritt musikkvideo. Egentlig har jeg ingen favoritt musikkvideo, men da får jeg legge ut en jeg syntes er bra. Jeg klarer ikke velge mellom 2 stykker, så da legger jeg ut begge.

 

 

 

Hva syntes du om musikkvideoen/sangen?

WHAT I WEAR - 10 DAYS CHALLENGE

What I'm wearing today.. - bluse/tunika og tights-bukse 

 Slang bare på meg noe i dag tidlig.

 

Hva syntes dere om antrekket?

SOMETHING I MISS - 10 DAYS CHALLENGE

Something I miss... - Sommeren 

 

SPANIA MED ODA

meg og Oda<3

 

ONE DIRECTION -FAN EVENTET I OSLO


 

JUSTIN BIEBER I OSLO 

BJØRNEPARKEN MED FAMILIEN 

DIVERSE ANNET

Meg, Oda, Sara, Nora og Elise - Noen av turnjentene. <3

 

>Savner du sommeren?
>Gjorde du noe spesielt i sommer? 

10 DAYS CHALLENGE

Heisann! 

Jeg tenkte at jeg skulle ha "10 days callenge" der jeg har temaer for hver dag. Grunnen til at jeg skal ha 10 days callenge er vel at blogginga skal bli mer variert. Da jeg har faste temaer er det enklere å blogge, for da har jeg bestemte temaer å følge, i stedet for at jeg sitter lenge for å finne noe å skrive om og noe å ta bilde av. Jeg tenkte å starte på "challeng'en" i kveld en gang. Her er min plan for min "10 days challenge":

Har du hatt "10 days challenge" før?


TACO TIME!

Hei på deg

 Denne kvelden blir nok bare en kosekveld med familien, så drar vi kanskje en tur til mormor i morgen. Jeg har akkurat spist taco med familien, og jeg har hatt en koselig lørdagskveld hittil. Resten av kvelden skal jeg kanskje se en film, men jeg er usikker på hvilken jeg skal se - om du har noen tips, kom med det i kommentarfeltet! :)

tok bare et bilde i farta - null sminke.

 

Hva skal du i kveld?


LINKERUNDE!

I dette innlegget linker jeg blogger som har meldt seg på denne linkerunden. Jeg trakk fra Random.org, så jeg valgte ikke. Jeg skjekket ut alle bloggene, selv om bare 6 av de som meldte seg på ble med i denne runden - utrolig mange fine blogger!

 

Sofieng.blogg.no/

 

Hildeinusa.blogg.no/

 

Anjay.blogg.no

 

Lntk.Blogg.no

 

Aashiildaa.blogg.no/

 

Annikanh.blogg.no/

 

>Ble du linket?
>Hva syntes du om bloggene?

VÆRE MED I LINKERUNDEN?

Heisann

Jeg tenkte at jeg skulle ha en linkerunde der jeg legger ut linker til blogger, så det kan hende jeg tar deg med om du sier i fra! Linkerunden blir nok i morgen, så om du vil bli linket er det bare å skrive en kommentar i kommentarfeltet - bare skriv "MED" ellernoe, sånn at jeg skjønner at du er med. :)

hahaha, nydelig bilde.. - Nå skal jeg se på Norske Talenter, snakkes!:)

 

Skal du se på Norske Talenter?

HELG!!

Heii 

Da er det endelig helg! Denne uka har v'ært utrolig slitsom, så det er utrolig deilig med helg! Senere i dag skal jeg lage sjokolade-cookies, så går resten av kvelden til film, tenker jeg. :)

 

Hva skal du i kveld?

 

iTunes Festival

Hei

Jeg hadde egentlig tenkt til å legge meg, men jeg fant ut at 1D var på iTunes festevalen live på pc'en! De ble nettopp ferdige på scenen etter en times lang konsert, ahh <3

Harrys solo i "What makes you beautiful" - siste sangen de sang.. <3

 

Så du på Itunes-festivalen?

 

 

One Direction - LIVE WHILE WE'RE YOUNG

Hei

Jeg er helt oppslukt av den nye sangen til One Direction som kom ut på youtube for ca 5 min siden, haha, ELSKER DEN!

 

My homework is killing me..

 

Hei 

Nå sitter jeg her med leksene mine, haha. I dag orker jeg ikke sitte flere timer å drøye leksene, sånn som jeg har gjort alle de andre dagene, så jeg skal prøve å få gjort dem unna kjapt i dag. Kom forresten hvem fra skolen for litt over en time siden, men vi slapp ti minutter etter det vi skulle, så jeg rakk ikke den første bussen. Læreren skjønte selvfølgelig ikke at folk hadde en buss å rekke.. Den andre bussen kom heldig vis kort tid etter.

 

haha, glad vi ikke fikk karakter på tyskprøven, og bare en poengsum..

 

Hva har du gjort/hva skal du i dag?

Matteprøve..

Hei 

I dag har jeg hatt en kjedelig dag, haha. De fem første timene av dagen var jeg på skolen og vi startet opp første time med matteprøven.. Jeg trodde det skulle gå veldig dårlig, men det gikk overraskende bra, faktisk. Haha, slet litt mot slutten, men tror jeg fikk det helt greit til. Ellers har jeg vært på konfirmasjonsmøte i kirken, ettersom jeg konfirmerer meg kristelig. Vi gjorde ikke noe spesielt i kirken, bare lærte litt forskjellig om kirken jeg skal konfirmeres i, osv.

 

Hva har du gjort i dag?

Kjipeste kvelden på leeenge..

Hei 

Dette er den kjipeste kvelden på lenge! Nå sitter jeg her og øver til matteprøven, så har jeg kommet over noe jeg ikke skjønner en eneste ting av. Hva skal jeg gjøre nå? Haha, tror jeg må bli flinkere til å spørre om ting i timen da jeg ikke skjønner noe! :l

 her har jeg kommet langt..

 katten min, Simba

Nå må jeg starte på side nr 2 i kladdeboka og komme meg videre. Haha, snakkes!


Har du hatt noen prøver i år?

Tilbake på skolebenken + bilder..

Hei! :)

I går var jeg frisk nok til å komme meg tilbake på skolen etter en uke, så nå er jeg tilbake på skolebenken. Blir så sliten av skolen, også har vi matteprøve i morgen, så da blir det mye øving i kveld... Vi har 5-6 prøver og fremføringer denne og neste uke, pluss innleveringer. - Så det blir nok ikke like mye blogging, men jeg skal prøve så godt jeg kan! Jeg fikk ikke blogget på søndag, men jeg var hos farfar, så jeg tok med kameraet.

 

 is og eplekake :d

 Lillesøster Siri Marie og pappa, haha. Siri Marie

 farfar - klipper håret til pappa, haha.

Jeg koste meg i allefall mye hos farfar! :)

Hva skal du i dag?

 


"God morgen"

Hei!

Jeg våknet for ikke lenge siden av at mamma sa at vi skulle ut å shoppe litt, så da hoppet jeg i dusjen, så fikset jeg meg. Jeg føler meg bedre i dag, men jeg er fortsatt veldig forskjøla - hodepinen har blitt mindre, så det er jo bra! Da er jeg på vei ut av døra - snakkes! :)

hahaha, bare tok et bilde i samme slengen

 

 

-Celine.

Oreo-is..

Hei!:)

Akkurat nå sitter jeg og spiser oreo-is, naam! Det er så utrolig godt og det eneste du trenger er vaniljeis og oreokjeks - ellers kan du kjøpe ferdig oreo-is, men jeg har "laget" den selv.

Håper jeg blir bedre i helgen! Jeg har faktisk blitt litt bedre enn det jeg var i dag tidlig, men jeg er fortsatt syk. 

-Celine.

Fortsatt syk..

Hei!

Ja, jeg er fortsatt syk, så nå ligger jeg på sofaen under dyna mi. Det begynner å bli utrolig kjedelig å være hjemme - men som sagt, jeg kan ikke gjøre noe med det. Har egentlig ikke så mye å skrive om. Tenkte å lage meg noe mat snart, har ikke peiling på hva, men må få i meg noe å spise.

Legger bare til et random bilde, tar ikke bilde av meg nå, haha..

 

-Celine.

Kakao, topp, syk...

Heii !

Jeg er syk i dag også, så nå sitter jeg her og drikker kakao og leser topp. Håper jo at jeg kommer meg tilbake på skolen så fort som mulig! Det er så utrolig kjedelig her hjemme, men ingenting å gjøre med det. Bedre å ligge hjemme på sofaen eller i senga hjemme når man er syk, enn å sitte på skolen med utrolig hodepine og snufse hele tiden. Jeg må få gjort noen lekser etterpå, sånn at jeg ikke ligger så utrolig langt etter, huff. Skolen gjør meg så utrolig sliten! Hver helg er jeg helt utslitt etter det harde skolearbeidet, spesielt nå som vi skal ha minst 3 fremføringer og mange prøver i to uker fremover..

 

Hva skal du i dag/har du gjort i dag?

Syk...

Hei!

Jada, nå har jeg klart å bli syk.. Følte meg ikke helt bra i går, og i dag måtte jeg bli hjemme fra skolen fordi jeg er syk. Er utrolig forskjøla, har nesten ikke stemme ~ så blir nok hjemme i morgen også. Det er utrolig kjedelig å ligge hjemme i senga eller på soffaen hele dagen, men jeg kan jo ikke gjøre noe med det.. Nå skal jeg gå å legge meg, skal prøve å få blogget i morgen.

 

Haha, takk for noen dager siden.

 

Godnatt!

Epleplukking

For ikke lenge siden var jeg og lillesøstra mi, Siri, ute og plukket epler i hagen. Jeg tror vi skal lage eplemuffins ellernoe, men ikke alle eplene var like fine! 


ser ut som et lik, føler meg ikke bra i dag - forskjøla og hodepine..

 

Hva har du gjort i dag?

Nytt design, igjen...

Ja, nå har jeg fått nytt design, igjen! Jeg syntes det forige designet ble 'litt mye' på en måte, så da skiftet jeg til et enklere - vet ikke om det er helt ferdig enda, jeg gjør nok noen justeringer etter hvert.

 

FØR

 

 Hvilket design likte du best? 

Nytt profilbilde?

Hei!

Akkurat nå ligger jeg på sofaen under et pledd, haha. Jeg har vondt i hodet og er så utrolig trøtt! - spørs om det blir noen lekser på meg i dag, selv om jeg egentlig må få unnagjort noen for å unngå anmerkning i morgen.. Må starte på en novelle i Norsken eller noe, så får vel begynne på den i løpet av kvelden. Jeg gjorde egenltig en "avtale" med meg selv på skolen i dag, hahaha - om at jeg skulle ha en slags leksedag i dag, men det ser ikke ut som om jeg orker det.Jeg vurderer å ta dette som profilbilde på facebook, men det ser ut som om jeg sjeler med høyre øyet, hahaha! - Bildet ble tatt i Spania på stranden.

Jeg har dette bildet også, men jeg sjeler på dette bildet også, HAHA.. Tror jeg hadde en sjeleperiode i Spania, hahaha

 

Hvilket av bildene likte du best?

Ringer

Jeg bare elsker ringer - de kan brukes til alle slags antrekk! 
Jeg kan ikke si at jeg har så utrolig mange ringer, men skal definitivt ut å kjøpe flere!

Er du glad i ringer?

Pizzakos!

Hei på deg!

Akkurat nå har jeg og mamma satt inn den hjemmelagde pizzaen i ovnen - sent, men bedre enn aldri!
Det blir vel på en måte "kveldsmaten" våres for i dag, haha - DIGG med hjemmelaget pizza!:) 

Tok dette bildet tidligere på kvelden, gidder ikke ta bilder av pizzaen hahaha.

 

Nelly.Com

Hei! Jeg sitter og ser på klær, sko, tilbehør, osv over nettet akkurat nå, og jeg har funnet 2 ting jeg vurderer å kjøpe - må nok få mamma eller pappa til å kjøpe dem til meg, så får jeg betale tilbake senere ellerno. :)

 

 

Hva syntes du?

Sommeren er snart slutt...

Det tar ikke lang tid før snøen og de kalde dagene kommer tilbake. Huff, jeg gruer meg til å måtte fryse på kalde høstdager! Jeg skulle ønske sommeren varte for evig, det hadde ikke gjort meg noe.. Ingen snø eller kulde, bare sommer hele året! Høres ikke det digg ut? - Dumt at det ikke er sånn. Høsten har kommet og det tar ikke lang tid før det blir jul igjen. Gleder meg utrolig mye til julen, men ikke til snøen og kulden!

Jeg var ute og tok noen bilder i sta - alene. Ingen ville være med meg ut å ta bilder, så da fikk jeg gjøre det selv, haha.

 

Hva syntes du om bildene? 

Ny header?

Heihei! :)

Jeg har tenkt til å stikke ut snart og ta noen bilder til bloggen - kanskje det blir ny header! :)


bolla

 

Snakkes!

Before I die...

                                                                             JEG HAR LAGET NOEN 'BEFORE I DIE' -COLLAGER

 

Noe her du vil gjøre før du dør?

Good morning!

Hei:)
I dag stod jeg opp overraskende tidlig! - vanligvis står jeg opp rundt 12:00 i helgene, haha. Jeg har ingen spesielle planer i dag egentlig. Det er mulig jeg bare blir hjemme og slapperav, så skal jeg prøve å få tatt noen bilder:)

Latsabb

Hei :)

Jada, jeg kom meg ikke ut før sola forsvant og skyene kom, så da blir det ingen bilder til ny header i dag! Jeg er så utrolig lat og jeg får aldri til å gjøre ting i tide før det kommer noe i veien, haha.. I kveld skal jeg bare slappe av etter en laaang uke med skole og lekser -  blir deilig! Kvelden min kommer vel til å bestå av godteri og film, mmm:)

Blogger ikke mere i kveld - tror jeg.

 

-Celine.


Interessant overskrift

Hei ! :)

Jeg har ingen anelse om hva overskriften skal være. I dag har jeg vært på skolen - ikke så mye mere å si. På skolen hadde vi en veldig avslappa dag egentlig, og jeg er sikker på at cirka halve klassen holdt på å sovne, haha. Vi hadde Engelsk, 2 leksetimer, norsk og musikk. Skal kanskje ut å ta nye bilder til en header som jeg skal lage etter på, men har ikke bestemt meg enda. Jeg har ikke mere å skrive - snakkes senere i kveld! 

-Celine.

Lang dag

Hei!

I dag har det vært en utrolig lang dag! Har så utrolig hodepine akkurat nå, så begynner jeg å bli forskjøla - håper virkelig at jeg ikke blir syk! Vi har mat og helse på skolen i morgen, så vi skal lage vafler - det er vel det eneste positive ved skoledagen i morgen. Jeg går snart og legger meg, men først skal jeg se ferdig "bortført" på TV 2. Programmet handler om barn som har blitt bortført av en av foreldrene sine til et annet land, og den andre forelderen som ble igjen i Norge skal prøve å hente barnet inn i Norge igjen - veldig spennende. 

 
Bildet ble tatt i går.

 

Hva har du gjort i dag?
 

-Celine.

God natt!

Heii !

Nå er det like før jeg går og legger meg, jeg ville bare si at jeg kondolerer så ufattelig til familien til Sigrid som ble funnet død i går natt, huff! Så utrolig trist selv om jeg ikke kjenner henne! Hvil i fred, alle tenker på deg. <3

Nesten fullmåne, haha, måtte ha noe å ta bilde av i dette innlegget - og da ble det månen. Selv om bilene ikke var så bra var det da noe?:)

 

God natt, sov godt og drøm søtt, hoho. <3

Ny header

Heisann <3

Jeg har laget en header, men jeg er usikker på om jeg vil bruke den. Tok med drittkameraet mitt ut i dag og fikk mamma til å ta bilder av meg - og mamma er ikke den beste til å ta bilder, haha, men det gikk faktisk helt greit. :)

Jeg syntes kanskje det ble litt mye skygge på bildene, så ble kvaliteten på bildene litt dårlig, pluss at jeg ikke har Photoshop Elements 10 lenger, det programmet jeg pleier å redigere bilder og headere med, så jeg må klare meg med Photoscape.. Det er bare en midlertidig header som jeg skal ha frem til høsten kommer - da høsten kommer skal jeg ut å ta masse bilder!:))

 

Akkurat nå skal jeg sette med ned med de altfor kjedelige leksene mine igjen. Gjorde ingen lekser i går, så nå må jeg sitte å gjøre 4 lekser - Samfunnsfag, Engelsk, Tysk og Naturfag. Jeg vet ikke om det er smart å spare 20 matteoppgaver til torsdag? - gud, jeg kommer til å dø av lærernes slaveri mot oss elever! Haha. I naturfagen har vi om Atomer, molekyler og forskjellige stoffer, huff så kjedelig! I begynnelsen skjønte jeg absolutt ingen ting, men nå ser jeg faktisk at det ikke er så vanskelig, haha! Wish me good luck...

 

Hva syntes du om headeren?
Har du mye lekser? 


-Celine.

Spørsmålsrunde - Svar!

Hei, tenkte at jeg skulle svare på spørsmålene jeg har fått inn på spørsmålsrunden min. Jeg gjorde egentlig klart dette innlegget i går kveld, så jeg bare poster det nå. ;)

 

Favorittartist? Om det er artist er det Justin Bieber - om band, One Direction.

Favorittmat? Pizza, kebab og Taco.

Favorittdyr? Jeg syntes aper er utrolig søte, men det spørs selvfølgelig hvordan typen ape det er - er også veldig glad i hunder og katter! Om jeg må velge ett dyr, blir det hund.

Har du noen dyr? Ja, jeg har en hund, to katter og en kanin!

Sangtips? Jeg har laget et innlegg lenger ned med de sangene jeg hører på for tiden, du som stilte spørsmålet kan bare se der om du ville ha noen sangtips.

Yndlingssang? Om jeg må velge blir det Up - Justin Bieber, Be alright - Justin Bieber eller Moments - One Direction.

Hva heter du? Celine.

Hvorfor heter du det? Mamma og pappa oppkalte meg etter sangeren Celine Dion, faktisk, haha.

Favorittdrikke? Mozell, iste eller en energidrikk som heter X ray - kjøper da jeg er i sverige, tror ikke den finnes i Norge.

Syntes om meg?(Lkaf.blogg.no) Du er ei herlig jente! Veldig søt!

 

-Celine.

Vafler

Nå har jeg nettopp spist vafler, digg.
 

feite katta mi, simbaDet er noe feil med kameraet mitt, så fargene på noen av bildene blir helt feil enkelte ganger..

 

 

IKKE GLEM Å STILLE SPØRSMÅL TIL SPM-RUNDEN!

-Celine.

Trenger spørsmål!

Hei, jeg tenkte at jeg skulle ha en spørsmålsrunde! Vi får se om jeg tar den på video eller ikke, men tror ikke det blir på video. - Så da jeg skal ha spørsmålsrunde trenger jeg spørsmål! Jeg skal prøve å få med alle spørsmålene, så om det blir nok spm skal jeg prøve å få svart på dem i kveld! :))

Nå skal jeg lage vafler med mamma, det blir bilder etterpå tenker jeg. :)

~Harry Styles fra 1D~

♥u

Chill

Hei!

Haha, jeg har egentlig ikke så mye å si. I dag har jeg vært på en sånn konfirmasjonsgudstjeneste i kirken, der alle som skal konfirmeres neste år møtte opp. Vi gjorde egentlig ikke så mye der, det var en gudstjeneste som ikke var så spennende, og etter det fikk vi innformasjon og spiste kake. - Akkurat nå gjør jeg ikke så mye, sitter bare inne å kjeder meg, enda det er sol og kjempefint vær ute. Latsabb. Tenkte å bake noe, har så lyst på kake eller cupcakes! naaam :)

webcamerabilde - dårlig kvalitet

 

Hva har du gjort i dag?
Er det fint vær hos deg?

 

-Celine.

Konfirmant til neste år!

Heii, tenkte bare å komme med en liten oppdatering.
Neste år, 5. Mai ellernoe, så konfirmerer jeg meg. Jeg konfirmerer meg kristelig, i en kirke som jeg bor cirka en halv km unna. Gleder meg utrolig mye! :)
-Så i morgen tidlig, klokken halv 11 skal jeg på konfirmansjons-gudstjeneste sammen med alle jeg bor i nærheten av - det betyr at jeg må stå opp rundt 8 - halv 9 i morgen tidlig, uff. Skal ta følge med venninna mi, Karoline, bort til kirken.<3
Skal du konfirmeres neste år?
Har du blitt konfirmert?

 

-Celine.

Nytt design!!

Heisann :)

Nå har jeg fått nytt design, endelig ferdig med det!

 FØR

 NÅ


Hva syntes du om det nye designet? :)

 

-Celine.

Bra sanger

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Jeg la bare inn noen sanger jeg liker, de sangene over er ikke sansyneligvis favorittene mine - men om jeg må velge syntes jeg Up - Justin Bieber og The A Team - Ed Sheeran er veldig fine! :)

 

Hva syntes du om sangene?
Vet du om noen andre bra sanger?

 

Endre designet?

Hei!

Jeg vurderer å endre designet på bloggen, men jeg er usikker på om jeg skal gjøre det eller ikke for det tar lang tid å lage et helt nytt design! - Vurderer å ta et gratisdesign ettersom det er enklere. Grunnen til at jeg bytter er vel at jeg bare er utrolig lei av det jeg har nå, så.. Burde jeg bytte design? :)

Bilder fra i dag;

 fint vær <3Det var utrolig fint vær i dag, så jeg har vært en del ute, og på tur med hunden min. :)
I kveld skal jeg bare kose meg med familien hjemme, skal sikkert se en film ellernoe. 

 

Har det vært fint vær hos deg i dag?
Hva har du gjort i dag? 

 

-Celine.

hits