august 2012

Lekser & skole er kjipt..

Hei. Akkurat nå sitter jeg her med leksene mine og har ikke peiling på hva jeg skal starte med, haha. Så må jeg gjøre engelskleksa - jeg skal skrive en hel stil om meg selv eller livet mitt. Jeg kommer sikkert til å sitte med leksene i hele kveld, for jeg skal egentlig gjøre norskleksa også. Huff.. Wish me good luck... :(

 Værste delen av matteleksa!

 Har startet så vidt på matteleksa, går greit hittil..'

 

Også er farfar på besøk. Han har tatt med seg hjemmelaget eplekake - alltid godt med farfars eplekake! :)

 

Hva har du gjort i dag?
Har du mye lekser? 

 

-Celine.

Kakao-kos!

Hei. I dag har jeg holdt meg hjemme fra skolen pga jeg er syk, kjedelig. Regnet pøser ned akkurat nå.. Helt ærlig så syntes jeg det er litt koselig da det regner, men samtidig syntes jeg det blir en litt trist stemning. Pappa var så snill at han laget smoothie til meg i dag tidlig, og nå koser jeg meg med kakao - digg!

 

Hva har du gjort i dag?:)

 

-Celine.

Skole & lekser..

Heisann!

Akkurat nå har jeg sittet med lekser en god stund og jeg begynner å bli utrolig sliten, så tror jeg gir meg etter å ha gjort Naturfag, Tysk og Samfunnsfag -leksene! Jeg skal snart lage middag og smoothie, haha. Så er det tilbake på skolen i morgen også, æsj..

 

Q: Hva har du gjort i dag?:)

 

-Celine.

Kjedelig overskrift..

Haha, har egentlig ingen ting å blogge om i det siste! Jeg har startet i 9-klasse, derfor blir det mindre blogging, desverre - Skal prøve så godt jeg kan!:)
De siste dagene har vel egentlig gått helt greit, ingen lekser i forrige uke, men denne uka har vi fått en hel haug med lekser! Fy, dette blir sykt slitsomt! - 20-30 matteoppgaver på 1 uke, jeg er død..

 

Tok noen bilder i sta, ikke noe store greier, men da blir det jo noen bilder:)

 

 så sur, haha

 

Har også blitt stor fan av Justin Bieber de siste månedene! Han er så utrolig kjekk&talentfull, elskerhan. - Hører mye på "Up" akkurat nå, utrolig fin!

 

 

 

-Celine.

 

19.08.2012

Nå har jeg kommet inn og skal snart spise. I skyggen har det vært helt opp til 26 varmegrader, utrolig varmt! I hvertfall i forhold til resten av sommeren, nesten bare dårlig vær i hele sommer! Får håpe det blir fint vær resten av sommeren selv om det er meldt regn i morgen.. :)

 

Q: Er det fint vær hos deg?
Q: Når starter/startet du på skolen igjen etter sommerferien?

 

-Celine. 

Sol & mormor!

Akkurat nå sitter jeg ute i sola med mormor:)) det er så urolig varmt i dag! Så er det skole i morgen da.. Gruer meg til alle leksene osv, starter i 9.klasse så det blir nok en del skolearbeid fremover!

Jaja, tenkte bare å komme med en liten oppdatering. Snakkes!;)

OUTFIT 17.08.12

Hei! Akkurat nå har jeg vært en tur ute og jeg skal ut igjen straks, tenkte bare å legge ut outfitet mitt for i dag. :)

Hahaha, blendet av sola + null sminke..

 

-Celine.

Til byen!

Hei :)

Tenkte bare å oppdatere dere litt.. Nå stikker jeg snart til byen og på kino med Malin, snakkes!:)

 

 1D t-skjorta jeg fikk av onkelen min for ca 1 mnd siden. (Ikke outfitet mitt,)

  

haha, snakkes!

Olympics Closing Ceremony - 1D

Nå ser jeg jeg på avslutiningssermonien av OL!:)
One Direction sang også, ahhhh, omg! *_* <3

 

  HARRY <3

 

Made my day <3

 

-Celine.

Godnatt!

Godnatta! Jeg skal opp litt før 10 i morgen, såjeg skulle lagt meg for en stund siden, men jeg blir alltid sittende på ipoden noen timer før jeg legger meg, haha. Nå legger jeg meg i allefall! Natta:))

Dagen i går

Hei<3

I går var jeg hos Tale sammen med ei annen venninne, Helle. Koste oss med is, Wii - starwars (hahaha) og hoppa på trampolina. Koselig å se dem igjen etter 2 mnd!:) Jeg fikk ikke tatt så mange bilder siden vi ikke dro til byen, kameraet lå for det meste i veska mi.. ;)

 starwars hahah

 tale<3

 BRUN!

 on my way home, haha sola er i veien

 hahaha, 'nydelig'

 

 

Skal til Oda i morgen, gleder meg mye! Har ikke sett henne siden vi var i Spania sammen for litt over 1 mnd siden! Vi skal vel egentlig bare Chille, osv.. <3 :*

 love u<3


-Celine.

 

 
 

Til Tale!

Hei, nå drar jeg til Tale! Blogger sikkert senere i kveld, tar med kameraet så det blir bilder også. :)

 

-Celine<3

Tegning

Hei, nå sitter jeg å tegner. Haha, jeg pleier faktisk nesten aldri å tegne, men jeg kjeder meg så da ville jeg finne på noe. Har sittet med en tegning av et øye i ca 20 minutter, og jeg tenkte at jeg kanskje kunne vise den her på bloggen, haha. Jeg skal forresten til ei venninne i morgen som heter Tale,  tar med kameraet så da blir det nok noen bilder i morgen. Vi skal kanskje en tur til byen osv, så har jeg ikke sett henne i hele ferien, gleder meg!:)¨

Q: Hva syntes du? :)

 

-Celine.

Goodnight!

Hei&hade, tenkte jeg skulle legge meg snart. Ligger i senga å redigerer bilder på ipoden, haha. Sorry for lite og dårlig blogging i det siste! Må få tatt flere bilder osv, så blogger jeg da jeg har noe å blogge om.. :)

Hahaha redigert bilde av meg, omg, likner på en ailien ellerno:

Kino & byen -natta!

Hei!:)

Nå har jeg tenkt til å legge meg, tenkte bare jeg skulle legge ut noen bilder fra da jeg, Ida og Malin var i byen i dag.. ;)

I byen

Akkurat nå er jeg i byen med Malin og Ida og vi skal snart dra på kino :) kan ikke blogge så mye mere for vi skal bort på kinoen og bestille billetter!

Blogges!

Malin kommer! :D

Da fant jeg ut at Malin skulle komme på overnatting! Stikker å henter henne nå !! :D <3

BYEEE :*

 Bakeverk

Heisann!:))

Akkurat nå har jeg og pappa bakt skolebrød og boller. Søsknene mine er ikke hjemme, så jeg er hjemme alene med pappa og mamma, så da ble det til at jeg og pappa bakte skolebrød og boller, koselig!:) Har ikke så mye mere å fortelle enn at jeg nettopp har ryddet rommet mitt. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder også:

 før vi tok på kokos.

 nam :D

 scary dukke som ser på meg mens jeg sover :o

 hihi, tror jeg fikk den i gave en gang. haha

Q: Liker du skoleboller/boller?
Q: Hva har du gjort i dag?

 

-Celine.

Dårlig blogging..

Heisann. :)

Sorry for at jeg har vært så dårlig på å blogge de siste 2-3 dagene! Jeg skal nok bli bedre, i Think! Det skjer bare ikke noe spesielt i det siste.. Jeg skal kanskje en tur til byen eller på stranda med ei venninne som heter Ida i morgen, om hun skal hjem fra kusina si. - det blir kos! Har ikke sett henne på over 1 mnd, så det er på tide!!:)

Godnatta, tenkte jeg kunne legge ut et bilde av meg og Ida i samme slengen. Det ble tatt for en stund siden, lånt
Fra Ida sin instagram, tok bare prt scr. Gjerne follow henne!;)

Love you <3

Spania 2012

Hei.. :)
Sorry for at jeg ikke blogga i går, hadde ikke tid. Jeg har egentlig ikke så mye å gjøre, skal egentlig legge meg, men jeg får ikke sove så jeg bare ligger her i senga mi.. Hah.

-tenkte at jeg kanskje kunne legge ut noen flere bilder av meg fra Spania som Oda(venninna mi som jeg dro sammen med til Spania) sendte meg over telefonen, de har ikke så veldig god kvalitet pga jeg tok prt scr av bildene mens jeg zooma inn.. Får ikke lagt ut alle.. ;)

boooored

Ja, heidu.. ♥

Akkurat nå gjør jeg ingenting. Ligger her i senga mi og har ingenting å gjøre. Også har jeg klart å miste ipoden min på et vis, jeg hadde den i senga for 15 minutter siden, så skulle jeg hente laderen i stua, så jeg kasta ipoden et eller annet sted, så henta og laderen og da jeg kom tilbake var ipoden min borte. Jeg roter alltid vekk ipoden min, jeg mista den på et kjøpesenter for 2 uker siden ellerno, også fant jeg ut at jeg hadde lagt den i prøverommet på Cubus, så da jeg gikk til Cubus var den heldigvis i kassa, ehe. -Finner den nok i morgen.
Vurderer å se en film eller å bare sove. Jeppjepp, goodnight da allesammen!


 Hører på 1D på pcn til jeg sovner, natta..<3

Du kan forresten følge meg på instagram om du vil: Celineewerner

 

-Celine. 

hits