juli 2012

Hjemme igjen - sliten..

Hei<3

Da er jeg endelig hjemme igjen! Jeg er utrolig sliten etter å ha vært på drammensbadet i hele dag, så jeg orker ikke å blogge så mye akkurat nå. - Mulig det kommer noe senere om jeg ikke sovner, haha. Jah, har ikke så mye mere å skrive. Har heller ikke tatt noen bilder i dag, så da får dere klare dere med et gammelt bilde av meg fra i fjord sommer/høst... ;)

 

-Celine.

Dip dye!

Hallo!:)

Nå har jeg akkurat dip-dyet håret mitt! Ja, jeg brukte konditorfarge som er til å bake med(haha) fordi jeg har sett folk gjøre det på en rekke andre blogger, og da ville jeg også prøve det ut!:)
Jeg ble egentlig ganske fornøyd med resultatet, men det dumme kameraet ville ikke komme i riktig fargefokus så det er kun ett bilde det syntes ordentlig ut på. Jeg dip dyet håret mitt i fargen rød, så tuppene på håret mitt er nå rød-rosa, haha. Anbefales å teste ut, men jeg har ikke peilig på om det sliter på håret ellernoe. Dip dyen med konditorfarge går ut etter du har vasket håret.. :)

 før jeg dip dyet håret

 SYNTES NESTEN IKKE PÅ BILDENE syntes ikke..

 

Dere så sikkert at fargen ikke syntes så godt på bilene, men 'på ekte' syntes det enda mere. - Jeg dip dyet håret til lillesøstera mi, Siri, i går så jeg måtte ut å kjøpe mere farge i dag, rød og grønn. -Siri fikk grønn dip dye, men hun var bare prøvekaninen min i går, i tilfelle fargen ikke gikk ut, og det gjorde den. -Om den ikke hadde gått ut, skulle jeg klippe det av, hahaha!..

 Ble ikke så mye, og det ble litt skjevt, haha.

 litt skjevt, heh..

 

Q: Hva syntes du ?
Q: Har du tatt dip dye før, ellerhar du dip dye ?

 

-Celine. 

Natta zZzZZzzz

Godnatt! Da legger jeg med til å sove.. :) jeg kommer til å blogge mere "etterpå", skal prøve å ta blå, rosa eller lilla dip dye med konditorfarge, haha. Har hørt og sett at noen har gjort det, og det virker ganske gøy egentlig! Du tar bare å fletter håret i to fletter på siden, så blander du ut den fargen av konditrorfarge du vil ha i hårtuppene, så tørker du det med en hårføner (ikke vask ut fargen!!) så hardu dip dye!;)

Ps: fargen går ut etter du har vaska håret en gang.


-natta!

Fritt vilt III

Hei, nå ser jeg og lillesøstera mi på film - fritt vilt III. Jeg har sett den før, men siden Siri er så glad i skrekkfilmer og Thrillere, og siden hun ikke har sett den før, ser vi den. :)
Jeg tok noen bilder av TV'en, spennende,hah. 

 oida

 creepy-Celine.

Outfit!

Hei, tenkte jeg skulle vise outfitet mitt for i dag! :)

-Blogges! :)

~Celine~

Bjørneparken & Hytta

Heisann!:)

Jeg sa jo at jeg skulle legge ut bilder av da jeg var i bjørneparken og på hytta, så jeg tenkte at jeg kunne gjøre det nå før jeg drar på butikken!:)

 

HYTTA: bø

 Stigespill :D DÅRLIG VÆR Siri jeg er flink til å fiske *tommel opp* sjøstjerner :D

 ÆSJ -under sjøstjerna

 disgusting! Blåbær<3

 Jeg er flink til å ro en liten gummibåt midt utpå havet :o

 

BJØRNEPARKEN: griseneseeeee pinnsvin elg
Ute i sola igjen

Heisann, tenkte bare å gi dere en liten oppdatering om hva jeg gjør..:)
Akkurat nå sitter jeg, mamma, pappa og lillesøstera mi ute i sola. Det var egentlig meldt stygt vær og regn i dag, men det ser ikke ut som om det kommer til å bli noe regn! Jeg har tatt mange bilder som jeg tenkte å legge ut, men kameraet gikk akkurat tom for strøm, og jeg gidder ikke gå inn for å finne laderen akkurat nå, haha. Dere kan få to bilder som jeg lasta opp i går av søstera mi. -Det er i allefall noe? :P

 

 -Siri, lillesøstera mi.

Q: Hva skal du i dag?
Q: HAr du tips til hva jeg kan blogge om? -Kom gjerne med tips!:) 

 

-Blogges!

Ute i sola!

Heisann!:))

Nå er jeg ute i Sola sammen med mamma, haha. Skal en tur til tanta mi som bor i sarpsborg i morgen, så jeg blogger kanskje etter jeg har kommet hjem. :)

 -Blomster, hah.

 -Flere blomster.

 -Null sminke..

 -trollet..

Q: Hva skal du/har du gjort i dag?

 

-Celine. 

Oppdateringer

Hei! Sorry for at jeg har vært så dårlig på å oppdatere bloggen i det siste!

Jeg har gjort en del, og noen ganger får jeg bare ikke lyst til å blogge. Men det jeg for det meste har gjort i ferien er: Spania, Bjørneparken i flå, også har jeg vært på hytta. Jeg legger nok ut bilder fra hytta og bjørneparken senere en gang.

I dag gidder jeg ikke ta masse bilder av meg, så dere får klare dere med et mobilbilde:))

Filmkveld & Kos

Hei, I dag har jeg ikke gjort mye. Jeg har hatt besøk av onkelen min, og han hadde med seg en gave til meg, wihi, en One Direction-tskjorte. Digger 1D, så det passer bra for meg!:)
Nå skal jeg snart starte på min tredje film i kveld. Jeg har allerede sett 2 filmer, og de var faktisk ganske bra begge to. Om jeg gidder, skal jeg se to til filmer i kveld/natt, så det blir kos. Jeg ser filmene på youtube, enkelt og greit. -Gratis også, haha.


Sleepover - den første filmen jeg så i dag. Den var egentlig ganske bra, etter min mening. Den handlet om ei jente som skulle ha overnattingsparty med de 3 bestevenninnene sine. (Hun i blå t-skjorte på bildet over er hovedpersonen, og hun skulle ha overnattingspartyet). Men den ene jenta kunne ikke komme,(hun i rosa kjole) så hovedpersonen bedte ei liten overvektig jente i stedet. Hun i rosa kjole 'kunne ikke komme' fordi hun skulle være med noen andre venninner(den bertete/populære jentegjengen på skolen) på et skoleball for de som gikk 1-2 klasser over dem. Det ble mye drama da de populære jentene utfordret de upopulære jentene til å se hvem som fikk til å: snike seg inn på en nattklubb med 18-årsgrense, stjele en gutt sin boxer, ta et polimerke fra en politibil og snike seg inn på skoleballet til de eldre klassene og få en fra det parret som vant kroningen til å gi seg kronen sin.
Her er fulle filmen: http://www.youtube.com/watch?v=zmvWNMTkYHo 


Trust - den andre filmen jeg så i dag. Den handler om ei jente(hun på bildet) som blir kjent "Charlie" over nettet. Hun chattet med Charlie en lang stund, hele 2 måneder, og han fortalte at han var ung og spilte på Juniorlaget i volleyball på skolen. Senere fant hun ut at han ikke var den han utga seg for å være, han var en langt eldre mann med et ønske om å voldta henne...
Link til fulle filmen: http://www.youtube.com/watch?v=RNqGrz1G0wg

 

Nå skal jeg kanskje se to filmer til. "Stick it" og "Mean girls 2".

 

Skal på kino med ei venninne i morgen, Michelle. Lenge siden jeg har sett henne, så jeg gleder meg!:)

 

-Celine.

Home from Spain!

Heisann!:)

Jeg og Oda har kost oss utrolig mye i Spania! Vi bada, solte oss, vært ved bassenget, fått nye venner også var det en stor by-festival på lørdagen. Nå er jeg hjemme, og flyet landet rundt 4:00 i går tidlig på Gardermoen. Jeg har hatt det helt supert sammen med Oda i Spania, loveu!
På vei med flyet fra Oslo måtte vi mellomlande i Sverige - Stockholm, også fløy vi videre fra Stockholm til Barcelona. Da vi landet i Barcelona fikk jeg ikke tatt noen bilder, så det kommer ikke noen bilder fra flyturen til Barcelona. Bilder av turen min;

 -goodbye triste Norge!

 -Over skyene

 -Heipådeg Sverige - Stockholm..

 -Fremme på hotellet - hagen og porten til Bassenget.

 -Bassenget.

 -Bassenget.

 -Stranda.

Så møtte jeg og Oda på en Norsk gutt på 13-14 år, som het Jonathan, og vi gikk en LANG tur opp et gigantiskt fjell ellernoe, uten å ha noe peiling på hvor vi gikk. Vi håpet på å komme oss til en annen stor strand, men vi gikk bare lengre og lengre oppover.. -Vi fant jo fin utsikt til slutt da, og kom oss heldigvis ned igjen! Haha.

 -Jonathan og Oda

 -Utsikten vi kom til.

 -den lille røde sirkelen er ca der hotellet ligger, og vi gikk derfra til utsikten der jeg tar bildet fra! LANGT

 -Stolt fotograf, haha.. :)

 -Vi kom oss ned fjellet, til den store stranda på bildet over. -Jonathan kjøper drikke etter den lange turen.. haha

 -En mann tegner karikaturtegning av meg og Oda.

 -Begynnelsen på karikaruen. Gidder ikke ta bilde av det ferdige resultatet nå, gjør det senere.

 -Det var siste kvelden, skulle dra hjem dagen etter, men først dro vi til en lang shoppinggate utenfor Barcelona, så dro vi til Barcelona sentrum og shoppa der. Ville ikke hjem, :(

 -Starbucks <3

 -Skulle spise litt før vi dro videre til sentrum av Barcelona. (lillebroren til Oda, Kasper, til venstre)

 -Palmer, on our way to Barcelona.

 -Fremme i Barcelona.

 -Skumle figurer med mensker i, haha.

 -creepy!

 -Så kom vi til Sephora! Jeg har aldri vært i en så stor sminkebutikk! Sminkebutikken har 2 etasjer full av sminke, dreamheaven!

 -Videre til nederste etasje..

 -Nedre etasje, (sorry for dårlige bilder! Hadde feil fokus!)

 -Goodbye Sephora!

 -mange mennesker i sentrum!

 -På flyplassen i Barcelona, på vei hjem til Norge.

 


 

Det var en del av de bildene jeg fikk tatt. Jeg fikk ikke tatt mange bilder av med selv og Oda, fordi Oda har de fleste bildene på sitt kamera. Jeg legger sikkert ut noen flere bilder senere, om jeg gidder. ;)
Jeg har i allefall kost meg masse, og det har vært kjempegøy! -I kveld eller i morgen tar vi oss en tur på hytta, får se om jeg får blogga, men tror ikke vi har nett på hytta så..

 

-Blogges! 

Kos ved bassenget

Heii:)
Sorry for at jeg ikke hr fått blogget før nå, men vi har ikke hatt tilgang til nettet.

Akkurat nå sitter vi å slapper av ved bassenget og vi skal en tur ned til stranda senere. Også er jeg sååå flink da.. Jeg smørte meg med solkrem alle steder på kroppen som jeg måtte smøre meg, bortsett fra på rompa, yaay solbrent på lårene og rompa! Haha, det svir som bare det!.. Så smørte jeg meg mye i ansiktet, men tror jeg har for lav faktor siden jeg ble rød der også. Smarta. Oda har kun blitt litt rød på skuldrene og litt på nesa. Vi har da blitt litt brune:)

Det vi har gjort hittil er vel å være på stranda, spise is, sole oss, osv. Vi har også fått noen spanske venner, men det er litt vanskelig å kommunisere med dem, for de snakker bare spansk og fransk,men litt engelsk kan de jo. -Vi snakker også med tegn eller kroppsspråk, haha! :p
Jeg får ikke tatt noen bilder nå, men det kommer arantert noen bilder i løpet av de neste dagene. (bilde da vi var på flyet, så låner jeg et bilde av Oda, hehe)..

-Blogges!!:)

På vei til Gardermoen!

Nå er jeg og Oda på vei til Gardermoen. Det tar kanskje en time før vi kommer frem ellerno. Gleder oss! :)

Til Oda - gardermoen!

Heisann!:)

Da drar jeg til oda, så skal vi dra til Gardermoen klokken halv 11. Gleder meg mye! <3

 Bagasjen min:)

 -trøtt, haha..

 

-Blogges kanskje hos Oda om vi rekker! Dere kan forresten følge Oda på bloggen hennes mens vi er i Spania, for jeg vet ikke om jeg får blogget. der--> HER KAN DU FØLGE HENNE!

hits