juni 2012

Strømsgodset, fotballkamp

Hallo! Jeg kom hjem fra fotballkampen for to timer siden, og det var ikke spesielt gøy.. Haha! Skulle egentlig ta med kameraet og få tatt noen bilder, men jeg glemte det. Kløne.
Jeg satt for det meste å kjedet meg og bablet til søstra mi om at jeg gledet meg til å reise til Spania, hah. Så skulle lillesøstra mi tulle litt med meg, og knipse meg i ansiktet. Det kom helt uventet på meg, så jeg skvatt til, skrek og hoppet til siden der det satt en gutt på 18 år, eller i den alderen.. Det var sykt flaut!

 -hetta på genseren min haha.

 -no makeup, tok bare et i farta...

 -Foran på genseren min. "Godset". <3

 

Sorry for dårlige og uklare bilder, bare tok noen i farta.. ;)

 

-Blogges sikkert i morgen hos Oda før vi drar, ellernoe!:)1 dag til Spania!

Heei! :)

I morgen drar jeg til spania, og jeg gleder meg utrolig mye! Jeg drar som sagt med ei venninne som heter Oda, gleder meg!<3
Så i dag er det siste dagen med familien, og vi skal på fotballkamp. 'YAY'.. Jeg er ikke så interessert i fotball, men siden hele familien og farfar skal dra, gidder jeg ikke sitte her hjemme alene! -Så føler jeg med litt 'slem' om jeg ikke blir med, for det er jo siste dagen vi er sammen før jeg drar til Spania, også blir jeg der i 10 dager.

 - Oda <3

 -Strømsgodset - S.I.F

 

-Blogges kanskje før jeg drar, om jeg rekker det!<3 

LESE DIN BLOGG?

Heisann! Jeg leter etter blogger å lese, så bare skriv en kommentar i kommentarfeltet med bloggnavnet ditt, kanskje jeg blir fast leser av bloggen din?:)
Du kan også anbefale blogger til meg for jeg leter virkelig etter noen blogger å lese!:)

 -Gammelt turnbilde, 2-3 år siden.

 

-Blogges!

Filmkveld! &lt;3

Akkurat nå sitter jeg og lilleøstra mi og ser på film. Vi har snart sett 2 filmer, og de virker veldig bra begge to. Vi har sett "Messenger 2 the scarecraw" og vi ser nå på "The Spy Next Door". 'The Spy next Door' virker veldig bra hittil, men vi har akurat begynt på den. -Utrolig søt jente på 3-4 år som er med i den, og hun minner meg utrolig om kusina mi! :p

 -Tok bare et bilde med Web'en sånn i farta, derfor veldig dårlig kvalitet.. Så søt jente!!

 

-Blogges!

Shopping & innkjøp!

Hallo!<3

Jeg kom hjem fra senteret for rundt 2 timer siden, og var der fra 13:00. Jeg var med Oda, og vi hadde det koselig. Vi fant ut at det var rabattdager på senteret, så vi fikk kjøpt mye på salg. Merkelig nok klarte jeg å kjøpe meg 5 bikinier med både overdel og underdel i dag, ehe.. Det var så billig! 8-)
Det kommer noen bilder under, men jeg orker ikke å finne kviteringene og skrive prisen under hvert bilde, men alt ble litt over 500 kr til sammen, billig!

 -Topp fra Abercrombie & Fitch. Love it<3

 -Abercrombie & Fitch.

 -Kort topp fra Bikbok.<3

 -Blomstrede søt topp fra Bikbok.<3

 -Enkel strandkjole fra HM.<3

 -Bikinioverdeler.<3

 -Bikinioverdeler.<3

 -Bandana.<3

 

Jeg er egentlig ganske fornøyd med innkjøpene i dag! Alt trengte jeg, faktisk. Eller, det var kanskje ikke vits i å kjøpe 5 bikinier, men da har jeg litt å skifte på, haha.. :p

 

Q: Hva syntes du om innkjøpene? Noe du likte?
Q: Hva har du gjort/skal du gjøre i dag? :)

 

-Blogges!

Senteret!

Heisann<3

Tenkte jeg bare skulle komme med en liten oppdatering.. Nå stikker jeg snart på senteret med Oda, hun jeg skal være med til Spania. Vi skal kjøpe inn litt ting som vi skal ha med oss, som bandanaer, kjoler, bikini, shorts og kanskje noen topper. Så tror jeg det er nattåpent på senteret, men vi kommer nok ikke til å bli der så lenge som til 00:00! ;)
Men nå skal jeg spise litt, såå... BYE! 

 -Satt bare inn et bilde fra arkivet, siden jeg ikke rakk å ta noen bilder nå. ;)

Q: Hva skal du i dag?
Q: Hva skal du i ferien? 

 

-Blogges!

TV - Justin Bieber

Halla :)

I dag har jeg ikke gjort mye, bare vært hjemme, egentlig. I morgen skal jeg på senteret med ei venninne og handle inn ting til Spania. (Skal dit 1.Juli, ikke lenge til, wehey!) <3
I kveld så jeg på Justin Bieber på TV'en, på NRK1. Han er faktisk utrolig kjekk, haha! Jeg har egentlig aldri vært så stor fan av JB, har kun likt noen av sangene hans, men jeg tror virkelig jeg har blitt en Belieber, hahah! :p

Mens jeg satt å så på JB-intervjuet og konserten på TV'en tok jeg litt (MANGE, 95 ellernoe... ehee, thats me..) bilder av Justin. -Fra TV'en, faktisk. Tror at de ble ganske klare og bra egentlig, tihi..

 - Jeg ler! Jeg liker heller ikke brun ost, haha. Laget dette bildet selv, btw.

  troll -SYKT MANGE FOLK DER, 25.000!


 - Crazy fans..

 -Såsint, haha..

 -Hahahahaha!

 -På intervju med Fredrik Skavlan.

 -SÅ FORTELLER HAN OM DA HAN MØTTE EN BJØRN I SKOGEN, ellernoe, hahahah!! -Og bjørnen var SÅÅ skummel ! :o

 - Fredrik Skavlan.

 -Så Ringte Justin Onkelen eller bestefaren sin, for å få vekk bjørnen.. Så spiste dem den.. (Det han fortalte). -HAHAHA, der er vi to!

 -Han er visst en muskelbunt i følge seg sslv:) ->

 ->Og Hulken.

 -Samme her.. -Hahaha, jeg går i 8.klasse og syntes det er vanskelig, lol..

 

 

Q: Så du på JB på TV'en i dag?
Q: Liker du JB?

 

-Blogges! 

Festival, regn og skole..

Hallo!:)

For noen timer siden kom jeg meg hjem fra skolen, kjedelig i dag!  I de 2 siste skoletimene holdt vi oss ute i regnet, og så på folk som sang og spilte gitar.. Det var en slags skole-festival der de som vil kan melde seg på med et talent, noen flinke elever var det jo, men like vell.. Det var så kjipt å være ute i regnet, uten noen steder å sette seg ned. Alle benkene var tatt ettersom alle fra 8-10.klasse var ute, så jeg satt meg ned på genseren min, og jeg merket etter hvert at det ble utrolig kaldt, og selvfølgelig ble hele genseren min full av vann og søle, og det samme ble jeg på rompa!.. -Haha, kløne..

Nå sitter jeg bare her, slapper av, og vet ikke hva jeg skal gjøre! Noen tips om hva man kan gjøre da det regner og man kjeder seg inne?

 heidu

 -wow, er jeg ikke fin med briller ? ehee..

Randome bilder..

 

-Blogges!

Utrolig glad!

Halla 8)

Jeg er utrolig glad nå! One Direction har sett fan-event videoen fra Oslo, som var den 26. Mai 2012! -Og jeg var med i den flere ganger! :DD

 - Ååå, de så den, så utrolig kult !! 8')

 

 - Haha, meg i videoen!! :D

 

~HER ER VIDEOEN~

 

Q: Var du på fan-eventet?
Q: Har du sett videoen? 

 

-Blogges!

Gratulerer med dagen, lillesøster!

Heii.

Jeg beklager så mye for at jeg ikke har blogget på 5 dager! Jeg har egentlig hatt det veldig hektisk, med prøver og tentamener, så jeg har ikke fått tid til bloggen! -Skolen kommer før bloggen, desverre. Men nok om det, skal prøve å bli flinkere! Oi, jeg kom på at jeg ikke har sagt at jeg skal på ferie. Jeg drar forresten til Spania om 19 dager! Skal dra med ei venninne og hennes foreldre, blir sykt koselig! Grunnen til at jeg skal være med dem, er det egentlig ikke så mye å si om! Det var vel ikke mer enn at Oda (venninna mi) spurte "Vil du være med til spania 1. Juli?" også snakket mamma med foreldrene hennes, og de ble enige om at jeg fikk bli med, om jeg betalte for det selv. Haha, koselig blir det i allefall!
Calela De Palfrugel, heter det dit vi skal. Bilde:

__________________________________________________________________________________________________

I dag har lillesøstera mi, Siri, bursdag! Gratulerer så mye med dagen! Så nå har vi egentlig bare tenkt til å kose oss videre utover kvelden. Vi kommer nok til å se film og sånt, siden vi spiste kaker og Siri åpnet gavene i stad. Siri skal starte i 8.klasse til nesteår, som vil si at hun fylte 13 år. Vi fikk også besøk av neste års 8.klasse i dag, på skolen. Vi så egentlig ikke så mye til dem siden vi var ute og spilte volleyball i gymmen. -Det var forresten supert å ha volleyball i gymmen! Koselig også, siden det var så  fint vær! :D

-Siri på bildene.

 

Jeg trenger tips til hva jeg kan blogge om, begynner å syntes det er litt 'kjedelig' å blogge vanlig hele tiden. Vurderer å ha en spørsmålsrunde på video, selv om jeg er utrolig dårlig til å snakke foran/til et kamera, haha.

 

Q: Hva syntes du?
Q: Hva burde jeg blogge om?

 

 

-Blogges!

Outfit, mattetentamen, blæh!

Heisann! :D

Joda, nå sitter jeg og skal starte å øve til mattetentamen vi skal ha i morgen! -Fy som jeg har gruet meg til den dagen, og gøy blir det ikke! Jeg har glemt utrolig mye innenfor matte i den siste tiden, alt jeg har lært er bare borte, haha.. Så mens det er sol og fint vær ute, sitter jeg inne og øver til mattetentamen. -YAY!
Så hadde jeg tenkt til å vise outfitet mitt i dag, da. Ble litt dårlige bilder, siden jeg tok dem i farta. Skal nemlig spise nå, hoho..
 Bukse - Bikbok - 499,-
T-skjorte - Cubus - Husker ikke pris.
Cardigan - Cubus - Husker ikke pris.

 

BLIR FORRESTEN GLAD OM DU FØLGER MEG PÅ INSTAGRAM!: CelineeWerner (Ja, med to e'er).

 

-Blogges, wish me good luck! :)

Brownies og film!

Heii :)

Nå har jeg og lillesøstra mi nettopp laget brownies, og de ble utrolig gode! (:
Nå har jeg tenkt til å sette meg ned med en film og kose meg med Brownies. Muligens jeg ser på Avatar eller This means war, selv om jeg har sett begge før. This means war er forresten veldig bra, anbefaler den! :) Her er noen bilder fra i dag:

 bø

 -Harry Styles <3

 -Tommel opp for brownies!


  -nam!!

 

Q: Hva syntes du om bildene?
Q: Hva har du gjort i dag? 

 

-Blogges! (:

1D-stuff I want!

Hallo! (:

Jeg beklager for at jeg ikke fikk blogget i går kveld, som jeg sa! Jeg satt meg ned med en skrekkfilm, og så på den i stedet. Beklager! Men i kveld lover jeg at jeg skal blogge! -Har nemlig tenkt til å lage brownies, så da kommer det bilder også! :)

Som dere ser på overskriften står det "1D-stuff I want", altså One Direction-ting jeg ønsker meg/vil ha. Så jeg hadde tenkt til å legge ut de tingene jeg ønsker meg, som jeg kanskje skal kjøpe. De er ikke satt i noen rekkefølge. Noen av tingene er utrolig billige, så det er definitivt verdt å kjøpe! (:

 Denne sommer-singletten er utrolig søt! Samtidig er det Harry Styles' autograf på den, så den ønsker jeg meg utrolig mye! Vurderer å kjøpe!
Du kan kjøpe den HER

Denne er utrolig søt, men samtidig veldig enkel. I want! Skal mest sansynelig kjøpe!
Du kan kjøpe den HER. 

1D-tskjorte som er utrolig søt! (:
Du kan kjøpe den HER. 

Aww, denne var utrolig søt, og definitivt en t-skjorte jeg vil ha! 
Du kan kjøpe den HER.

 Enkel og kul hettegenser! -Vil ha! (:
Du kan kjøpe den HER.

 One Direction-Converse! Vil ha! Flere bilder av forskjellige 1D-Converse om du trykker på linken under.
Du kan kjøpe dem HER. 

 

Q: Hva syntes du?
Q: Er det noe her du har lyst på?
Q: Hvilke av tingene var finest? 


-Blogges i kveld!

Ute og Skype

Heisann! Har ikke så mye å blogge om, men tenkte jeg kanskje kunne komme med noe senere i kveld. Er det noe spesielt du vil jeg skal blogge om i kveld? :)

Nå har jeg nettopp kommet inn etter å ha sittet i hagen i en liten stund.
Forhåpentlig vis blir det mere blogging i morgen, for jeg tror vi skal ha streik i morgen også. Vi har hatt streik på skolen helt siden onsdag, så jeg håper det blir streik i lang tid fremover! Mye deiligere å være hjemme og slappe av, eller ute med venner, enn å sitte på en stol på skolen hele dagen! -Syntes i allefall jeg.

 Random bilde av meg da jeg var ute..

Q: Hva skal jeg blogge om senere i kveld?
Q: Har du streik?

-Blogges!

Sorry for lite blogging!

Hei på deg! (:

Sorry for at jeg har blogget så lite de siste 3 dagene! Jeg har vært syk, så da er det ikke så mye å blogge om heller.. Men i så fall: Jeg vurderer å ta en liten bloggpause. Kanskje jeg kommer tilbake for fult i morgen, om 2 dager, eller kanskje til og med det tar 5 dager. Men ikke mere enn det, og jeg tviler egentlig på at jeg blir borte fra bloggen så lenge, for det tviler jeg på at jeg klarer! Men måtte bare få sagt det, sånn at dere få som leser, vet det. :)

Jeg vurderer forresten å kjøpe en One Direction-genser, det er så mange fine som man an kjøpe over nettet! Jeg har vurdert denne, fin og enkel:

Q: Hva syntes du?
Q: Burde jeg kjøpe den?

 

-Blogges!

hits