mai 2012

Syk..

Jadda, heidu.

Nå har jeg klart å bli syk, flott! Jeg følte meg helt frisk i går, og alt var bra, men da jeg våknet opp i dag tidlig hadde jeg veldig vondt i magen og jeg var veldig svimmel. Senere, da jeg bestemte meg for å endelig stå opp, kom jeg meg ut i stua, og satt meg ned i soffaen. Like etterpå spydde jeg midt på gulvet.. Haha, det høres utrolig merkelig ut.. Jeg tror søstra mi har smittet meg, ettersom hun var slik i hele går. Det er mulig at det er en slags omgangssyke ellernoe, og om det ikke gir seg, får jeg bare dra en tur til legen.

Nå ligger jeg under dyna mi på sofaen og ser på tv. Jeg vurderer å se en film, siden det ikke ble noe i går like vel. Jeg fikk inn noen tips i går om filmer, men jeg tar gjerne imot flere!:)
Ellers så kan jeg jo ta frem en bok, eller noe sånt. Selv om jeg ikke er den personen som setter seg ned og leser en hel bok, burde jeg kanskje gjøre det? Har ikke mye annet å finne på, og det kan bli slitsomt å se på forskjellige filmer hele dagen.

 <-- Lille TOMATEN! Jeg ser helt mongo ut da jeg er syk, så du får kun dette 'kule' bildet.. Haha.

Noen film-forslag?
Andre forslag til hva jeg kan gjøre da jeg er syk?

-BLOGGES! 

Kos i byen!

Heii !

I dag har jeg vært en tur i byen, og på bystranda her i Drammen, sammen med Michelle og Vilje, Koselig! Nå sitter jeg og bare slapper av med musikk i soffaen og redigerer litt randome bilder.. Tok ikke med meg kameraet i dag, så det blir ikke noen bilder jeg har tatt selv, bare et google-bilde av bystranda, haha..

 

Tror jeg skal se en film i kveld, før jeg er tilbake på skolen i morgen. Vi skal mest sansynlig ha streik på skolen til onsdag, og i noen dager etter det, altså om det er nok lærere som blir tatt ut i streik. Tjoho, flere fridager! Det enete som kanskje er litt negativt er at vi egentlig skal ha engelsktentamen til Onsdag, men det blir det ikke om de streiker det ingen tentamen, så da blir det 4'er på karakterkrtet på meg, siden jeg ikke øvet til de 2 førte prøvene, og fikk 4'er på dem, så fikk jeg 5'er på den siste.. Tviler egentlig på at jeg hadde fått 5'er på mattetentamen, da.. Haha.

 -Redigerte øyet mitt.

 

Q: Noen som har noen anbefalinger til hvilken film jeg burde se?
Q: Hva har du gjort i dag? 

 

-BLOGGES!

Turnvideo

Hei:)

Jeg har tenkt til å legge ut en liten turnvideo, men ikke noe stort. Jeg har ikke trent turn på over ett halvt år pga kneskade, men jeg har ikke glemt alt, så noe er jo med på videoen(man kan sikkert se at jeg feiler litt på noen ting, men bryr meg ikke, haha). Ellers har jeg ikke gjort så mye mere i dag, bare sittet ute i sola og lest litt topp, osv.. Pleier egentlig ikke å lese topp, men kanskje jeg skal vurdere å begynne med det? Mange bra mote/sminke-tips i det, og en del kjendis-sladder. Også var det  en del om 1D i det, så.. 8-)
Haha, turnvideoen ble ikke så lang, men det er vel noe annet enn bare kjedelig skrive-blogging? :)
BEDRE KVALITET OM DU TAR PÅ 480p. (Trykk der hvor det er bildet av et slags 'hjul', vedsiden av den lille klokka). 

 

-Blogges!

Fan-event - One Direction!

Heisann!:D

I dag har jeg vært på fan-event for One Direction! Det var utrolig gøy, og det ble utrolig mye skriking! Det var så mange som skrek, at jeg følte meg bokstavelig talt døv etter at jeg og søstra mi kom ut av Sentrum Scene i Oslo. Fikk også urolig vondt i hodet, etter å ha skreket mye selv, haha. Once a Directioner, always a Directioner!
MANGE bilder fra i dag: 

 -Lang kø, og mange Directioners!

 -Mange fans møtte opp.


 -Jeg og lillesøster, Siri, har vært flinke til å lage plakat :D

 -1D stempel vi fikk ved inngangen.

 -Siri.

 -Fansen venter utenfor Sentrum Scene i Oslo.

 -Inngangsbillett + lodd som vi fikk ved inngangen. Med loddet kunne vi vinne tur til London for å møte + se 1D. Gratulerer så mye til hun som vant, ei jente med navnet Alma, hun som vant turen med nr 0370! (sjaluuu..)

 Mitt nr var 0186, og Siri sitt var 0187.

 -Billettene.

 -Stor-skjermen som 1D-filmen ble sendt på, og salen der vi befant oss hele tiden.

 One Direction<3

 -Kul t-skjorte som ei jente hadde på seg. Måtte bare ta bilde! "I'm not just his fan, I'm his wife"

BILDER FRA STORSKJERMEN - ONE DIRECTION FILMEN:
 -Harry<3<3

 -Liam<3 -De bruker faktisk Colgate-tannkremen, samme som meg, haha!

 -Niall<3

 -Zayn<3

 -Harry<3

 -Louis<3

 -Liam og Louis, søtt!<3

 -Larry Stylinson, Harry og Louis. <3

Ble litt dårlige bilder fra storskjermen fordi jeg zoomet inn, og alle var i bevegelse hele tiden, så ble skumpet til hele tiden.

Da vi var ferdige, ble vi hetet av mamma og pappa som hadde blitt i Oslo i den lange tiden som vi var på fan-eventet. De sa at de kunne høre den Norske fansen skrive mellom veggene til Sentrum Scene, og helt ut i gatene, sykt! Etter vi hadde kost oss litt i Oslo med is, sol og deilig vær, kjørte vi til slutt hjem. Hjemme laget vi Smoothie, og satt litt ute i hagen.

 -Meg.

 -One Direction<33

 -Turn. <3

 -Smoothie, nam!

Hva har du gjort i dag?
Var du på Fan-eventet til 1D i Oslo?

-Blogges! 

God natt!

Heisann! Sorry for at jeg ikke har fått blogget tidligere i dag heller, men jeg har blitt så utrolig forskjøla, og jeg har holdt meg borte fra dataen i dag, og bare slappet av. I morgen drar jeg rundt 10:00 hjemmefra, for å komme meg til 1D-eventet, som jeg og lillesøstra mi skal på i morgen (se forrige innlegg). Så jeg blir antageligvis borte hele dagen. -Men nå skal jeg legge meg, og orker ikke laste inn bildene på pcn fra i dag.. Men vi snakkes sikkert i morra!:)

-Natta, blogges!

Tyskprøve, blæh! - One Direction, nam!

Heisann.. :)

Nå har jeg nettopp fått satt meg ned i sofaen, og tatt meg tid til å blogge. Det har vært en utrolig hektisk dag i dag, så jeg har ikke fått blogget før nå. Nå skal jeg sette meg for å øve litt mer til en tyskprøve som vi skal ha i morgen, ja, jeg valgte tysk til fremmedspråks-valg på ungdomsskolen. Jeg angrer litt på at jeg ikke valgte spansk, ettersom jeg skal til Spania med venninna mi den 1. Juli, men valgt er valgt.. Tysk er jo også et ganske enkelt språk å lære seg, både muntlig og skriftlig! Det eneste som er vanskelig ved tysk er all grammatikken! Bilder fra tidligere i dag:

 -Øving i hagen. Haha, la alle solputene ned på bakken..

 -Deilig å ligge ute i sola og øve, det var jo så fint vær i dag også!:)

 -Grammatikk på tysk, blæh.

 -Minigrammatikk, det enkleste innenfor tysk grammatikk, syntes jeg.

Og før jeg var ferdig med å øve, hørte jeg på NRJ på radioen, etter som all den musikken jeg hører på er på NRJ. Etter en sang, snakket en som heter Christian Laland, som jobber for NRJ, og styrer praten på NRJ, om å vinne billetter til en One Direction-konsert som visstnok skulle holdes i Oslo på lørdag. Ved å ringe 08123 kunne man vinne One Direction-billetter (man kunne vinne One Direction-billetter om man nådde inn til NRJ, og det var nummeret, altså 08123). Jeg ringte rundt 20 ganger, og brukte rundt 30 kr på mobilen min, Til slutt etter 10-minutters ringing inn til NRJ, nådde jeg aldri frem, så da jeg bestemte meg for å prøve den siste gangen, kommer pappa med telefonen og sier "se her, det er Christian fra NRJ" også får jeg telefonen, og han stiller meg vanlige spm, om jeg liker 1D, osv, og jeg svarer selvfølgelig ja! Plutselig sier han "GRATULERER! DU HAR VUNNET BILLETTER TIL ONE DIRECTION-KONSERTEN SOM SKAL HOLDES I OSLO PÅ LØRDAG!" (2 dager til). Også får jeg litt innformasjon om hvor det er, osv.

-Og ca 20 minutter etter ble det sendt på radioen, haha, jeg hørtes merkelig ut.. Jeg ble selvfølgelig overlykkelig, trodde jeg skulle møte 1D! Men her her haka ved det. Nettsiden til NRJ sier ingen ting om at One Direction kommer på Fan-eventet. Så de skulle tydeligvis ikke komme, noe som jeg syntes er UTROLIG kjipt! Jeg som hadde sett for meg å møte One Direction.. Jeg skjønner ikke helt, jeg. Om de ikke skal komme, hvorfor sa Christian Laland fra NRJ det da? LINKEN TIL NRJ-FORKLARINGEN OM 1D-EVENTET HER!
Jaja, ONE DIRECTION FOREVER, uansett. <3 -Perfekte!

Nytt design!

Hei, igjen!:)

Endelig har jeg fått fikset meg et ordentlig design! Det forrige designet var bare et midlertidig, så nå har jeg skaffet et finere. Jeg syntes i allefall det ble bedre! Her er 'før og etter'-bilde:

 <---FØR

 <---ETTER

 

//Hva syntes du?
//Syntes du det ble finere? 

 

-Blogges!:)

Herlig dag!

 

Heipådeg!:)

Det er så utrolig fint vær i dag, det er 21 +grader i skyggen! Så utrolig deilig med ordentlig varmt vær! Det gikk faktisk ganske bra på aktivitetsdagen, og det var gøy. På morningen i dag dro jeg som sagt (i forrige innlegg) først ned til skateparken, så skulle vi opp på gressbanen. Ved skateparken er det en utrolig hyggelig brygge, altså en båthavn, volleyballbane og en slags liten strand. Noen fikk lyst til å bade, men vi fikk desverre ikke lov av læreren.. -Men vi hadde vannkrig, alltid like gøy!:) Så da jeg kom hjem tok jeg en liten rydde-runde på rommet mitt, før jeg tok på meg singlet og shorts å stakk ut i sola.

Jeg fikk desverre ikke tatt noen bilder i dag fra aktivitetsdagen, for jeg glemte kameraet, men du skal få noen bilder før jeg fyker ut i den herlige sola igjen!:)

' 21 +grader. Scary doll.. den ser på meg mens jeg sover. :o

 Soool<3

 Summer<3

 Et random bilde av en skjære, ved parkeringa, hah.

 

//Har dere sol og fint vær?

-Blogges!

 

God morgen!

Heii.

I dag skal vi ha aktivitetsdag hele dagen på gressbanen og ved en skatepark lenger oppe ved der jeg bor, eller gressbanen er oppover veien ved meg, og skateparken er ned ved veien hos meg. Haha, dårlig til å forklare, vi skal i allefall ha aktivitetsdag i hele dag. Vi blir delt inn i 6 grupper fra hele 8'ende trinn, også passerer vi forskjellige poster på veien. Halvveis skal jeg og resten av gruppa mi dra opp på gressbanen, og det ser ut som om det blir fint vær i dag, så det blir nok deilig. Vi starter heldigvis ikke før 9 i dag, så jeg stod opp rundt halv 8, digg. Jeg tenkte jeg skulle vise 'trenings-outfitet' mitt i dag.

 -Måtte bare ta et i farta.

 Frokost, haha..

 Sol i dag!<3

 Øyet mitt.

//Sorry for at det siste bildet var så dårlig. -Mamma er god til å holde kameraet stille..
_____________________________________________________________

 

-Hva skal du i dag?

Blogges! Nå må jeg løpe! :O

God natt!

Ja, hei igjen! Bare en liten oppdagtering før jeg legger meg. Sitter forresten på ipoden, så jeg gidder ikke legge til et bilde i dette innlegget, haha.. Nå gjør jeg meg klar til å legge meg. Det blir nok mere blogging i morgen også, så får vi se om noen har lest bloggen min hittil! Da avslutter jeg kvelden ved å sovne til Look after you - Louis Tomlinson, herlig sang! Love One Direction! <3 -Natta, blogges! :)

Summer Feeling!

Hei.
Jeg tenkte at jeg skal skrive en liten oppdatering om hva jeg har gjort i dag, ikke så mye spennende å skrive om, men jeg skal legge til noen bilder. Jeg startet skoledagen med engelsktentamen, som jeg syntes gikk ganske bra, egentlig. Ikke perfekt, ikke dårlig. 
Så har det vært så utrolig fint vær i dag, så hvorfor ikke ta seg en tur ut? Jeg kom meg hjem rundt kl 13:00, og fikk satt meg ut i sola. Jeg og lillesøster, Siri på 13 år, koste oss med jordbær, deilig! Etter hvert kom mamma ut med hunden vår, Fox, så kastet Siri pinne, osv med han. 

Haha, her er noen bilder fra da vi var ute:

 Jordbær. Utsikten fra hagen. Meg. Summer Feeling!

 Katten min.

 Fox, løper etter pinnen. -Agressiv, haha.

 Haha.. Oida.

 Valpeblikk.. :)

 

-Blogges!Fakta om meg

Hei!

Mitt navn er Celine, og jeg er en 14 år gammel jente fra Drammen. På fritiden turner jeg, er med venner og fotograferer. Jeg har en mamma og en pappa, en søster og to brødre som jeg tilbringer mye av tiden min med. Jeg har også 4 dyr, 2 katter, 1 hund og 1 kanin. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om livet mitt generelt, outfits, innkjøp, osv - egentlig det som faller meg inn da jeg starter å skrive.


 

-Snakkes, håper du vil følge bloggen min videre!:)

hits